Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Azrel Ismail Serik Bercinta Dengan Artis?

30-7-2020 03:36 PM| Komen: 24

Azrel Ismail ada beberapa calon untuk dijadikan isteri.

Bagaimanapun dia memberi tempoh antara satu ke dua tahun sebelum melangkah ke alam perkahwinan.


"Ada dua atau tiga calon dalam pemerhatian. Mungkin tahu dan tak tahu. Bagaimanapun, bukan semua golongan selebriti, ada juga gadis biasa. Jika boleh, saya tak mahu pasangan berkecimpung dalam dunia seni.

"Ini kerana pengalaman terdahulu bersama golongan selebriti tak berapa bagus. Mungkin gadis biasa lebih memahami kerana kriteria nak jadi isteri kenalah faham dengan tuntutan kerjaya saya," katanya kepada BH Online.



Sebelum ini Azrel pernah dikaitkan dengan Ruhainies dan Sharifah Husna namun tidak berkekalan.

"Saya tak pernah rasa tiada nasib dalam percintaan. Mungkin sebab saya tak boleh fokus ke arah perhubungan sahaja. Setengah orang mahukan perhatian sepenuhnya, tetapi ia perkara sukar untuk dilakukan.

Foto: IG
"Jadual terlalu padat, jadi komitmen yang ada membuatkan saya tak boleh memberikan sepenuhnya pada hubungan. Apabila pasangan tidak faham, ia membuat hubungan tidak menjadi.

"Sebagai lelaki, banyak yang belum dicapai, perniagaan pun belum ada lagi. Masa depan penting untuk saya sebagai lelaki, apatah lagi saya mahu membina keluarga. Ekonomi perlu kukuh dan stabil," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 24
Komen

Previous : Tak Perlu Lelaki, Fatin Afeefa Tak Minat Nak Kahwin

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote salamon 6-8-2020 01:30 AM
pls la takkan xde kot vid leak ciknek heols

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 30-7-2020 03:47 PM
Kaka like sebab gambar last tu warna korporat bisenes aku
Quote Salazarhere 30-7-2020 03:55 PM
yaaa betul!!! kumpul duit dulu bakal bini esok tinggal basuh kaki je {:hooray
Quote Noraniza_Iblis 30-7-2020 04:13 PM
iols rengsa dgn heols..
sbb body type die mcm begau2 gitu..
mcm pelikk..
muke dh kenduuu dah
Quote ariellin 30-7-2020 04:37 PM
Jmpa dia irl ensem dn wangi pastu mesra asik senyum je

Sekian pemerhatian aku yg bkn karat
Quote Kurex 30-7-2020 05:29 PM
Wowww lengan tu sesuai utk berpaut
Quote hasniey 30-7-2020 05:40 PM
Serik?sbelum ni asik xngaku je
Ke kemut yg malu nak ngaku couple?
Quote missyL 30-7-2020 05:51 PM
ariellin: Jmpa dia irl ensem dn wangi pastu mesra asik senyum je Sekian pemerhatian aku yg bkn karat


Die kurang annoying sket.
Muka die jenis manis.
Berlakon pn not bad la.
Bkn karat jgk.

Quote SR4tahun 30-7-2020 05:57 PM
Noraniza_Iblis replied at 30-7-2020 04:13 PM
iols rengsa dgn heols..
sbb body type die mcm begau2 gitu..
mcm pelikk..

kannn! shape thorax dia pelik sgt, mcm ada penyakit nama COPD, thorax barrel shaped haha ampunnnnnn
Quote Ritacomels 30-7-2020 06:09 PM
Dia ni jgn senyum nmpk gigi je..yg lelain ok
Quote Normabaru 30-7-2020 06:28 PM
Kenapa kaka nmpk mcm A-bang-La
Quote Aunty_Acid 30-7-2020 06:43 PM
Ritacomels replied at 30-7-2020 10:09 AM
Dia ni jgn senyum nmpk gigi je..yg lelain ok

Nmpk Gggi dia rongak kat belah kiri atas rsnya kalau dia senyum lebar2
Quote BoongaKertas 30-7-2020 10:05 PM
ariellin replied at 30-7-2020 08:37 AM
Jmpa dia irl ensem dn wangi pastu mesra asik senyum je

Sekian pemerhatian aku yg bkn karat

Kawan iols ckp benda sama gak. Dia kata mamat ni wangi. Hahaha. Motip sgt g bau.
Quote sukacactus 30-7-2020 10:22 PM
Nampak dia je yg beria2
Belum apa2 dah citer pasal bercinta
Kemut dgn sh husna tu ngaku kawan baik je
Kalau diorang serius dgn ko mesti ngaku la bercinta
Quote Ritacomels 30-7-2020 10:51 PM
Aunty_Acid replied at 30-7-2020 06:43 PM
Nmpk Gggi dia rongak kat belah kiri atas rsnya kalau dia senyum lebar2

Hahahaaaa salah satu nya,tp dia x bole la gelak sakan nmpk gigi..mmg x elok di tgk
Quote barto 30-7-2020 11:12 PM
Dia ni baik n tak sombong...siap sembang macam kawan
Quote lattehazelnut 31-7-2020 07:33 AM
Edited by lattehazelnut at 31-7-2020 02:44 PM

i xtaw knp tp gaya dia sebijik mcm bisex yg i kenal..
Quote 3480 1-8-2020 01:01 AM
Aku tau dia pandai blakon tp aku x rsa lg nk tgk dia blakon lama2.. stakat ni skip2 ja
Quote husna_amal 3-8-2020 03:31 PM
Harap betul2 serik lah.
Quote adelea 3-8-2020 04:02 PM
Kurex replied at 30-7-2020 05:29 PM
Wowww lengan tu sesuai utk berpaut

boleh la tu kurex
sila meminang

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top