Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Nak Tayang, Zulin Aziz Rahsiakan Kekasih Hati

2-8-2020 12:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 141

Baru-baru ini Zulin Aziz ada memuat naik foto beraya bersama rakan termasuk seorang lelaki yang memakai sedondon dengannya.

Susulan itu timbul pula spekulasi yang lelaki tersebut merupakan kekasih baharunya.


Bagaimanapun Zulin kata foto tersebut hanya sekadara perkongsian biasa, tak ada niat apa-apa pun.

"Kawan-kawan sajalah. Itupun ramai sudah cuba cari tahu dan tertanya-tanya. Namun, sekarang saya kena ambil prinsip berjaga-jaga jikalau hendak menayang sudah ada kekasih atau belum.



"Maklum sajalah, selama ini saya kerap dikaitkan dengan kisah percintaan sehingga orang pun muak. Saya memang berkawan sahaja dengan sesiapa sekarang dan takkan pernah sekali menolak jika tersangkut jodoh.

"Saya berbuat demikian, disebabkan kita tak tahu di luar sana bukan semua suka lihat kita gembira. Orang mungkin boleh teka dalam hati, tapi biarlah saya simpan sendiri sahaja kalau menyentuh soal kekasih," katanya kepada Harian Metro.


Katanya pendekatan sebegitu adalah lebih baik memandangkan dia sering gagal dalam hubungan cinta sebelum ini.

"Soal mengenai hubungan cinta saya, terlalu ramai yang ambil perhatian sebelum ini. Sekarang, saya tak mahu lagi nak bercerita sangat, kerana lebih baik fokus kepada aspek kerjaya saya yang lain.

Kredit foto: IG
"Saya akui pengalaman lalu jadi pengajaran dan jika benar sudah ketemu kekasih, saya tidak mahu terbuka mengenainya. Tunggu sajalah kad jemputan perkahwinan sampai." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 141
Komen

Previous : "Tak Semua Bertudung Itu Baik" - Zila Bakarin

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote September14 19-9-2020 06:35 AM
Semua ckp dia annoying.. aku tak suke tgk dia sbb muka mcm kekwat n mulut leser

Lain-lain Komen

Quote barfi 2-8-2020 12:13 PM
Allahu.. dah2 la buka thread pasal dia ni. Kalau tak pasal lemak terdampar, pasal ubat kurus, pasal lelaki2 tak jadi..
Quote kiah_mai_pulak 2-8-2020 12:20 PM
annoying sungguh makcik ni...
Quote URUHA 2-8-2020 12:21 PM
Halah halaaaaah~ Asal Julin Ajis je konpem artikel pasal kurus-gemuk & jantan x sudah2. Ex boipren la, nak berlaki la, pelamin anganku musnah la, boipren baru la...

Very da bohsan hokeyh. Artikel pasal career mmg jauh skali la. Paling x pun pasal ubat kurus. Apo??? Dalam hal ni meols lagi suka cara Sherry Alhadad. Chill, classy & focus dgn career je
Quote URUHA 2-8-2020 12:24 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-8-2020 12:20 PM
annoying sungguh makcik ni...

Mmg annoying yach Btw xde tagline gelabah bubis ke hari ni?
Quote inspektoremos21 2-8-2020 12:47 PM
Dia ni try hard sangat dalam segala benda. Dia patut chill je. Dulu iols ingat dia boleh naik sekali dgn sherry tu. Sekali, hmhh... iols agak kecewa sikit la dgn zulin sebab iols tahu dia mmg berbakat.
Quote Normabaru 2-8-2020 01:11 PM
inspektoremos21: Dia ni try hard sangat dalam segala benda. Dia patut chill je. Dulu iols ingat dia boleh naik sekali dgn sherry tu. Sekali, hmhh... iols agak kecewa s ...


Dia ni bak kata rooney ada BPD.. Borderline personality disorder.. Sebab tu asik merempan and non stop try hard. Sedehhh hidop kaw!
Quote umbut 2-8-2020 01:19 PM
Balik2 citer nak kahwin,jate,kurus,gemuk,lemak.. koserrr
Quote cikpisang 2-8-2020 01:26 PM
Dia ni kisah kurus gemok jantan je la dok ulang2. Annoying sungguh. Pernah tak dia terfikir dia tak laku dulu sbb dia annoying bukan sbb sbb gemok
Quote Kurex 2-8-2020 01:34 PM
Balik2 pasal jantan!!
Quote AvaAdore 2-8-2020 01:39 PM
Aah la dia ni mcm annoying sikit. Aura makcik kuat sungguh
Quote asfaz 2-8-2020 01:43 PM
cikpisang replied at 2-8-2020 01:26 PM
Dia ni kisah kurus gemok jantan je la dok ulang2. Annoying sungguh. Pernah tak dia terfikir dia tak  ...

sherry beribu tiang lagi bagus dripada acik zulin ni
Quote Amandaminaj96 2-8-2020 01:53 PM
Hmm yelah zulin {:teatime{:nose
Quote MatDeghem 2-8-2020 01:56 PM
lagi satu andartu .....
boifren back to back ....
asik cerita nak kawin .....tapi tak kawin kawin






Quote kiah_mai_pulak 2-8-2020 01:57 PM
URUHA replied at 2-8-2020 12:24 PM
Mmg annoying yach  Btw xde tagline gelabah bubis ke hari ni?

hahahahaha ketar2 nk komen nk bgtau julin terdampar ni annoying smpai lupa nk mnggelabah teksssss dulu. ‘hahahha
Quote timah03 2-8-2020 02:05 PM
Jenis dia ni... Agaknya, bila laki berborak je dgn dia terus dia ingat boleh buat laki......lepas tu terus up gambar laki tu....
Kalau I jadi laki pun I lari.....
Jenis yg tak menyabar nak kahwin ni menakutkan.....
Quote URUHA 2-8-2020 02:08 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-8-2020 01:57 PM
hahahahaha ketar2 nk komen nk bgtau julin terdampar ni annoying smpai lupa nk mnggelabah teksssss  ...

Meols masa nampak tajuk artikel ni secara automatik teringat tagline chuols Manjang la topik pasal jantan. Konon2 hot lettew. Maybe acik Julin cuba mencaras title retis hotsetaf dari Mirrrrra Piljah
Quote dudaberhias 2-8-2020 02:16 PM
tak herlokkk la tu sebabtu tak tayang... kalau ariz lufias dulu tu kemain lagi dok menayangnya
Quote merrissa 2-8-2020 02:18 PM
gambar first tu mcm mkcik
Quote transgenix 2-8-2020 02:32 PM
Tanak dedah kekasih tp tag farhannorzaini yg baju sedondon tu. Apa yg nak disampaikan oleh zulin ni sebenanya

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top