Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Alat Sulit 'Tumbuh' Di Tangan

Oleh: Saiful|2-8-2020 12:43 PM Komen: 31
Seorang lelaki murung selepas kehilangan zakarnya akibat jangkitan dalam darah.

Namun dia berasa seolah-olah dilahirkan semula apabila doktor membina 'kemaluan baharu' di tangan kirinya.

The Sun melaporkan, Malcolm MacDonald,45 yang berasal dari Norfolk, England kehilangan kemaluannya pada 2014.

Foto: The Sun
Pakar perubatan, Professor David Ralph kemudiannya  menghasilkan zakar baharu daripada tisu badan Malcolm dua tahun kemudian.

Ia dihasilkan dengan mengambil kulit dan tisu tangan pesakit dan 'digulung' menjadi bentuk zakar.

"Pada mulanya ia kelihatan pelik tetapi inilah peluang saya untuk kembali menjalani kehidupan normal."

Foto: The Sun
Dia menamakan alat sulit yang mempunyai salur darah dan sarafnya sendiri itu sebagai 'Jimmy.'

Pembedahan memindahkan kemaluan dari tangan ke tempat sepatutnya oitu dijadualkan dua tahun lepas namun tertangguh.

Foto: The Sun
"Banyak kali pembedahan tertangguh disebabkan masalah jadual. Saya pula pernah jatuh sakit pada hari pembedahan sepatutnya dilakukan. Selain itu, masalah kekurangan staf hospital juga pernah berlaku di samping penularan Covid-19 di Britain.

"Saya berharap pembedahan memindahkan kemaluan saya ke tempat sepatutnya dapat dilakukan paling lewat pada hujung tahun ini," katanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Itzy 4-8-2020 12:58 AM
Amandaminaj96: Wuish pindah kat tgn...biar betik {:question

Tak heran pun sebab sebelum ni aku pernah tengok kat youtube ke kat internet ntah pasal sorang pesakit ni dia tumbuhkan anggota badan dia di tangan juga sebab nak bagi hidup dan tumbuhkan balik balik sel anggota tu.

Lain-lain Komen

Quote tumpanglalu74 2-8-2020 12:50 PM
Edited by tumpanglalu74 at 2-8-2020 12:51 PM



Mana dia kaki anti-ubah ciptaan tuhan tadi tu?  Mangkok ayun sorang tu..  

Quote bluebutter 2-8-2020 12:50 PM
Siannya. Merana hidup ooii tk dpt '"dilepaskan" itu...
Quote sarah82 2-8-2020 12:54 PM
bluebutter replied at 2-8-2020 12:50 PM
Siannya. Merana hidup ooii tk dpt '"dilepaskan" itu...

Sebab tu sajad dan safiey tu weng kan.
Quote star_karat 2-8-2020 01:02 PM
Wow pakai manual handpump bagi tegang...Dah puas main release balik bagi kendur. Mcm hydraulic jack.
Quote dudaberhias 2-8-2020 01:04 PM
please jangan up pic uncensored... takut iolsszzzz
Quote Normabaru 2-8-2020 01:08 PM
bluebutter: Siannya. Merana hidup ooii tk dpt '"dilepaskan" itu...


Alaaa..xde la merana mana. Ada kawan kaka kata its all in ur mind.. Hehehehe
Quote belilies 2-8-2020 01:11 PM
Tatau nak menyesal ke curious bukak benang ni. Confuse betul perasaan ini. Btw, semoga dipermudahkan urusan heols dapatkan balik genital dia tu.
Quote Amandaminaj96 2-8-2020 02:01 PM
Wuish pindah kat tgn...biar betik {:question
Quote insulin 2-8-2020 02:25 PM
Semoga urusan pakcik ni dipermudahkan Tuhan.
Quote matchstick 2-8-2020 02:49 PM
Ooo... temporary aje kt situ..moga cepat la dpt dipindahkan ke tempat sepatutnya. Kesian pakcik ni. mesti malu nk jumpa orang dgn benda tu duk terjuntai kt tangan
Quote dua_chzy 2-8-2020 04:27 PM
Ingatkan ko kena bitas.

Akak kagum dengan sains. Tak sangka benda ni possible.
Quote Orix 2-8-2020 05:43 PM
Wowwww. Just wowww
Quote farlis 2-8-2020 05:48 PM
Woww.. semoga cpt la diletak kembali ke tpt asal...
Quote salamon 2-8-2020 06:24 PM
nape x pindahkan kotey tu dkt dahi pkcik je
Quote netto_ 2-8-2020 07:42 PM
So kencing pon pkai yg pelesu ni la kan. Ke mcm mane. Julur je tgn nk kencing drive thru pon bleh ni
Quote tikusmontok 2-8-2020 08:54 PM
Tak paham
Quote Madel 2-8-2020 09:24 PM
Agak2 stim boleh bj tangan sendiri..
Nyonyot2 mcm puting
Quote insulin 2-8-2020 09:26 PM
Madel replied at 2-8-2020 09:24 PM
Agak2 stim boleh bj tangan sendiri..
Nyonyot2 mcm puting

Ekstremnya imaginasi sis.
Quote Madel 2-8-2020 09:28 PM
insulin replied at 2-8-2020 01:26 PM
Ekstremnya imaginasi sis.

Hahahaha..
Itu pun kalau konk tu boleh naik
,kalau terkulai layu buat penat mulut aje menyonyot

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top