Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Syatilla Melvin Hadiahkan Ibu Gelang Emas Besar

3-8-2020 02:55 PM| Komen: 184

Syatilla Melvin tak sangka dia dapat menghadiahkan gelang emas buat ibunya.

Aktres ini berkongsi tentangnya melalui video yang dimuat naik di Instagram.

Dalam rakaman tersebut, Syatilla membuat kejutan menghadiahkan ibunya gelas emas besar hasil dari titik peluhnya berniaga.


Katanya dari dulu lagi dia akan mengutamakan ibunya. Ini kerana berkat doa ibunya dia kini semakin berjaya dan sentiasa murah rezeki.

“Dahulukan yang tercinta. Dulu rasa mustahil dapat masuk kedai emas dan terus beli tapi Allah memang maha adil.

Kredit foto: IG
“Bila kita utamakan orang tersayang lebih dari diri sendiri Allah balas dengan semua bentuk bahagia dan rezeki melimpah-melimpah bagai ke ladang gandum lalu ambik coco crunch makan dengan susu, ya Allah sedapnya.

“Ibu jangan pernah berhenti berdoa untuk keberkatan anak-anak ibu dunia akhirat. I love you,” tulisnya.


Menurut isteri kepada Shaheizy Sam ini, perkongsian itu diharap agar dapat memberikan inspirasi kepada orang lain.

“Moga video ni dapat bagi inspirasi untuk orang-orang di luar sana supaya mula berniaga atau cari duit hasil titik peluh sendiri untuk bahagiakan orang yang tersayang."

Di tuangan komen ramai yang memuji Syatilla kerana menjadi seornag anak yang baik dan sentiasa menghargai ibunya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
1
0
Komen: 184
Komen

Previous : Izreen Azminda Rindu Tapi Ude Tak Bagi Berlakon

Next       : Salah Faham Je, Hafidz Roshdi Tak Nak Besarkan Isu

Komen Terbaru

Quote elnor_81 11-8-2020 11:03 PM
Edited by elnor_81 at 11-8-2020 11:05 PM
blue^panther replied at 5-8-2020 02:19 PM
Zakat ni kena bayar bila jumlah brg emas kau dah 800gm, kadar zakat 2.5% / gram.... So kali sendir ...


80gram rsenye..simpanan emas 80gram. Simpanan perak 500++gram. Lps tu klo yg emas kita pakai hari2 x dikira zakat x silap.emas yg kita smpn cth wafer,coin tu yg kena zakat ble dh ad 80gram.x silap aa..aku pun dgr2 dr kwn2 ckp..

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 3-8-2020 02:58 PM
Kenapa nk habaq..org if betui2 kaya..senyap je...huhuhu..
Quote arffa 3-8-2020 03:05 PM
Mak dia lawa patut Nurun ke anak
Quote bungarose 3-8-2020 03:09 PM
Pulut dakap nipis dan ringan nyer walaupun nampak besar
Mudah kemek
Beliler yang padu skit
Quote miss_beku 3-8-2020 03:12 PM
Risau org aim mak hangggg ja padni tila oiiii
Quote sharlenetexas 3-8-2020 03:12 PM
Mak sheols macam susan menon, isteri daddy megah holdings.
Quote doubleA 3-8-2020 03:19 PM
Sarima tu potostat sam sungguh noh
Quote siputpepel 3-8-2020 03:27 PM
Alhamdulillah. Moga makin sukses
Quote kiah_mai_pulak 3-8-2020 03:28 PM
oooooo dh tu kita semua ni nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote nuninanoona 3-8-2020 03:34 PM
tak minat coco n pulut dakap. cepat kemek cepat berlubang. tapi terbeli coco kait cuma berat lebih 10g so boleh buat harian.
Quote page_up 3-8-2020 03:36 PM
mak dia lawa..pastu jenis rilexxx je...
Quote CiliPadiSedap 3-8-2020 03:40 PM
kaka ada simpan collection pandora, pakai masa majlis2 je. charm pun banyak. hello kitty, avenger, eiffel tower, klcc tower. beli charm bagus kalau nak pajak gadai perlu duit kejap je dapat
Quote sue_liah 3-8-2020 03:51 PM
tgn kalau kecik pakai sebeso2 gelang nmpk tk lawo la

lg pun berani ke keluar pkai gelang beso gitu..tkut kena kerat je hehehe
Quote mamapea 3-8-2020 03:59 PM
dasyat btl diorg ni...byr zakat RM80k...mesti jualan juta2 ni...
Quote kiah_mai_pulak 3-8-2020 03:59 PM
bingitnya ank beranak dlm IGTV tu.. dh serupa dlm kandang beruk...
Quote helicornia 3-8-2020 04:06 PM
tayang la selagi boleh. esok lusa datang perompak, peragut jangan salahkan depa ye
Quote miu84 3-8-2020 04:17 PM
MO peniaga sakai yang jual barang OEM bagai. Modal halus je, jual buleh tahan mahal. Pakat tulis nak tolong segala, sila join buat duit sama sama. Last last terkapai kapai la stokis nak ngabiskan stok. Alaaaahai. Recycle jah modus operandi ni dikalangan peniaga acah jutawan malaya. Itupun tetap la ramai terpedaya
Quote Diamje 3-8-2020 04:24 PM
Alu teringin nk belikan mak aku gelang... impian aku nk beli kan mak aku gelang coco  kiri kanan tangan utk mak aku...aku suka tgk post anak bg mak ayah hadiah tp meluat tgk laki bg bini hadiah...
Quote ellejo 3-8-2020 04:24 PM
kenapa cakap dulu mustahil masuk kedai emas terus beli? meols rakyat marhaen keje pencacai pun masuk kedai emas terus beli mana yg berkenan sebulan sekali.

Quote MadameOnion 3-8-2020 04:47 PM
ellejo replied at 3-8-2020 04:24 PM
kenapa cakap dulu mustahil masuk kedai emas terus beli? meols rakyat marhaen keje pencacai pun masuk ...

Tak marhaen sgt la chuols..aku masuk kedai emas setahun sekali je time nak raya..itu pun kekadang trade in je...miskinnya aku..huhuhu

Lihat semua komen(184)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top