Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anak Mengeluh Terpaksa Jaga Ibu Miliki Berat Badan Melampau

4-8-2020 12:35 PM Komen: 20
Seroang wanita yang mempunyai berat bada 349kg ditemui meninggal dunia akibat depresi.

Lyubov Nurdinova,57 sebelum ini pernah dinobatkan sebagai wanita paling berat di Rusia.

Dail Star melaporkan, semasa hayatnya wanita tersebut langsung tidak mahu melayan jirannya yang datang untuk bertanya khabar.

Dia juga pernah muncul dalam rancangan televisyen di mana dia mengakui anak-anaknya sudah berputus asa untuk menjaganya.

Foto: Daily Star
Mujur ada anak bongsunya, Alexy yang berusia 25 tahun sudi menjanyanya.

Bagaimanapun Alexy meluahkan rasa kecewa kerana terpaksa menjaga ibunya.

Katanya dia hanya mempunyai waktu untuk bersosial sekiranya ibunya dimasukkan ke dalam hospital.

"Saya bertemu teman wanita sewaktu ibu di hospital. Saya seronok pada waktu itu kerana tak perlu jaga ibu. Selepas dia kembali ke rumah, saya sudah tiada masa untuk diri." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Oath- 23-9-2020 02:45 PM
There should be many such people, but as long as you work hard, you can lose a little fat.

Lain-lain Komen

Quote makadek 4-8-2020 12:36 PM
Huhuhuuu nangis kalau aku
Quote dudaberhias 4-8-2020 12:39 PM
berapa banyak kos dah habis untuk jaga ibu dia tu elok la di gunakan untuk kuruskan ibu dia...

kesian, tengok anak pun bam2 rasanya jenis keturunan senang gemuk ni
Quote Artemesiaa 4-8-2020 12:42 PM
Siapa yang kata gemuk is awesome tu ambiklah pengajaran dari kes ni
Quote shernazz 4-8-2020 12:43 PM
Bertabah lah..
Naseb dah mati dah
Quote rospinki 4-8-2020 12:51 PM
ini baru gemok melimpah..kesian boboy
yg bmi 21-24 tu bukan gemok
tak smua org gemok tu gemok
ada yg berat tulang saraf dawai tu psal berat timbangan
sekli libas berbuih mulut kau
Quote husna_amal 4-8-2020 03:54 PM
Walaupun anak bongsu ni mengeluh tapi dia tetap jaga maknya sampai akhir hayat. Jadi sekarang boleh la bersosial sepuas hati.
Quote gadget 4-8-2020 03:55 PM
jangan salahkan genetik...tp salahkan diri sendiri yg malas bersenam...
Quote Jorja 4-8-2020 10:19 PM
Anak pun ada kehidupan sendiri la.. jgn la myusahkn anak
Quote sukacactus 4-8-2020 10:26 PM
Mcm mana berat boleh sampai mcm tu skali
Aku selalu control mkn sebab ni la
Aku xnak kalau aku pengsan ke sakit ke, org xlarat nak angkat aku, sampai menuisahkan org yg nak tlg plak
Quote Sdgn 4-8-2020 11:58 PM
Aduh ada jugak berita anak mengeluh jaga ibu overweight
Quote dua_chzy 5-8-2020 12:08 AM
Artemesiaa: Siapa yang kata gemuk is awesome tu ambiklah pengajaran dari kes ni


Yang memula kata gitu dah meninggal pun...
Quote anony-mous 8-8-2020 01:30 PM
Seeee!!! Sapa ckp gemuk xmenyusahkan org aku lepuk mulut dia
Quote anony-mous 8-8-2020 01:33 PM
sukacactus replied at 4-8-2020 10:26 PM
Mcm mana berat boleh sampai mcm tu skali
Aku selalu control mkn sebab ni la
Aku xnak kalau aku pen ...

Sbb mkn uol. Kalau tgk program org2 gemuk ni (600 pounds of life kalau xsilap iols) mmg suka mkn junk food. Ada sorang ni kesian laki dia jaga. Dia asik atas katil. Laki keluar sempat lg pesan donut 1 kotak. Ada yg sorang ni masih mampu drive. Pg2 brekfest order mcd seram kalau tgk apa dia order. Dah order 2 set tmbah mcm2 ala carte
Quote clarizsa 8-8-2020 02:01 PM
Camna leh jadi berat camtu

Hmmm
Quote mh17 8-8-2020 02:07 PM
dudaberhias replied at 4-8-2020 12:39 PM
berapa banyak kos dah habis untuk jaga ibu dia tu elok la di gunakan untuk kuruskan ibu dia...

ke ...

Arwah da makcik aku,based pd true story aku,bkn ank2 x tlg,kgemaran arwah mkn tdo.puas dtgur,dihantar spa and sauna,suami da hantar g brubt mcm-mcm last2 smpi laki stress trus kwen lain.ttp bgtu,berat last 120kg..g blik air or mandi pun berwheel chair
Quote che-cikL 8-8-2020 02:19 PM
Jangan kata gemuk, kalau kita menjaga org kurus yg sakit terlantar pun dah mmg rasa tertekan.
Tambah yg gemuk tu bertambahlah tekanannya sebab kudrat nak mrnguruskannya tu lebih berganda2 lagi.
Quote cHimo 8-8-2020 02:24 PM
Gemok is osem katanya
Quote sukacactus 8-8-2020 03:54 PM
anony-mous replied at 8-8-2020 01:33 PM
Sbb mkn uol. Kalau tgk program org2 gemuk ni (600 pounds of life kalau xsilap iols) mmg suka mkn j ...

Ya betul2
Teringat dl2 tgk The Biggest Loser
Mmg masing2 mkn mcm xde sensor kenyang lgsg
Quote meow_tompok 23-9-2020 02:28 PM
anony-mous replied at 8-8-2020 01:33 PM
Sbb mkn uol. Kalau tgk program org2 gemuk ni (600 pounds of life kalau xsilap iols) mmg suka mkn j ...

org gemuk2 ni tak kerja, mcm mana derang ada duit nak makan itu ini.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top