Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Didekati Lelaki Selepas Bercerai, Lufya Omar Belum Bersedia

4-8-2020 05:42 PM| Komen: 40

Selepas bercerai, Lufya Omar belum bersedia lagi nak cari pengganti.

Katanya sekarang ini dia lebih selesa menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal.

Foto: IG
"Hingga hari ini, saya tak nak berkenalan dengan sesiapa bukan tak sudi tapi tak sedia.
 
"Biarlah hidup saya dengan anak, keluarga dan sahabat-sahabat sahaja," katanya melalui Instagram.



Pelakon ini berkata demikian selepas menerima 'lamaran' dari seorang individu yang mahu mengenali dirinya.

"Kalau saya nak kenal awak boleh? Ke dah ada calon?," tanya individu tersebut.

Kredit foto: Gempak
Lufya dan bekas suami bercerai pada 17 Jun lepas selepas Che Hafiz didakwa gagal dalam melaksanakan tanggungjawab sebagai ketua keluarga.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak perempuan berusia tiga tahun. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 40
Komen

Previous : Rico Rinaldi Sentap Pelakon Kekwat, Neelofa Pun Sokong Jenama Tempatan

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 7-8-2020 10:41 AM
kenapa aku tgk thread ni nak promote susu budak tu je

begitulah perlu attention dan dikenali, kan ada ada rezeki tu jadik juruckp produk

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 4-8-2020 06:02 PM
kita nak buat apa ni?
Quote kiah_mai_pulak 4-8-2020 06:05 PM
EvieWanKenobi replied at 4-8-2020 06:02 PM
kita nak buat apa ni?

kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..
Quote EvieWanKenobi 4-8-2020 06:09 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

jommmssss..
Quote Hoola 4-8-2020 06:09 PM
Ok lettew.....mkcik dh menjnda bertahun2,sapa pun tk mo bkenalan
Quote giyomi 4-8-2020 06:20 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

akak pon nak join sekali
Quote cmf_premierleag 4-8-2020 06:44 PM
hoi betina
produk karya seni pun ko takde
asyik la mencapub cite psl ko yg acah2 laku nak mampos..pastu  buat cite laki x bagi nafkah la bagai
Quote Zaien 4-8-2020 07:11 PM
Hahahahaha..mmg xde story benda lain ka??
Quote kiah_mai_pulak 4-8-2020 07:13 PM
EvieWanKenobi replied at 4-8-2020 06:09 PM
jommmssss..

aaashiappppp.. 1-2-3 gelabbbsss 3-2-1 gelabssssss
Quote kiah_mai_pulak 4-8-2020 07:14 PM
giyomi replied at 4-8-2020 06:20 PM
akak pon nak join sekali

aaaaajummmssssss
Quote timah03 4-8-2020 07:15 PM
Serious la? Benang mcm ni pun boleh di approve untuk di buka????
Quote Rainrein 4-8-2020 07:39 PM
Kemain nak tunjuk dia still laku.
Quote putericahaya999 4-8-2020 07:43 PM
Untung artis sekali pos sekali jd thread
Quote BicaraHatiku 4-8-2020 07:45 PM
Takpe.. nanti kak Rita komen.  
Quote sokmogitu 4-8-2020 08:48 PM
aku sampai skrg tak tau apa produk seni yang beri impak utk diperkatakan sampai layak dpt berpuluh thread cerita satu persatu kisah dia dari bercinta sampai ke menjanda. Selama ni kerjaya dia apa? Kalau org nak bercerita pasal Ruhainies pun aku rasa ada satu dua drama kejung dia yang aku ingat...si Lufya ni serious aku tak tahu apa produk seninya. Artis ke?
Quote TerataiMelur02 4-8-2020 08:52 PM
Memang org have2 ke dia ni? Berlakon mcm tak de, lagu pun takde..
Quote naksedap 4-8-2020 09:02 PM
Muka dia Ni dgn elfaiza ul haq lebih kurang sama
Quote minah_selekeh 4-8-2020 09:08 PM
naksedap replied at 4-8-2020 09:02 PM
Muka dia Ni dgn elfaiza ul haq lebih kurang sama

Elfaiza tu cantik lagi dari Lufya ni.. Pada aku la..
Quote tikusmontok 4-8-2020 09:08 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

Jom gelabah berjemaah..
Quote Mulotkoyak 4-8-2020 09:11 PM
Gelabah cari nonok juntai-juntai itam mengerling ke sis???

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top