Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tunjuk Cara Tidurkan Anak Dalam Kereta, PU Abu Dikecam

5-8-2020 02:52 PM| Komen: 54

Apa sahaja yang PU Abu buat mesti ada sahaja salahnya.

Baru-baru ini dia dikecam kerana memuat naik foto, menunjukkan cara tidurkan anak dalam kereta.

Foto: IG
Dalam gambar tersebut, kelihatan anaknya tertidur dalam pangkuan di tempat duduk pemandu ketika kereta sedang bergerak.

“Antara cara-cara aku nak tidur atau diamkan anak-anak aku (Adam dan Mateen) kecuali aisyah adalah dengan pangkukan mereka dekat tempat pemandu," tulisnya.


Namun macam biasalah ramai yang kurang senang dengan perkongsisan tersebut.

Kata mereka ia boleh mengundang bahaya.



Jangan pula sebab nak tidurkan anak sampai keselamatan pun tak dipedulikan.

Mujur sesetengah daripada mereka faham dengan tindakan PU Abu kerana memang ada kalanya anak merengek tak mahu duduk di kerusi bayi sampai terpaksa dipangku ketika memandu. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
2
Komen: 54
Komen

Previous : Anak Jamal Abdillah Pengsan Masa IG Live, Doktor Bimbang Ada Jangkitan Dalam Darah

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote hybridity 17-8-2020 01:36 PM
bodohhhh dan bodohhhh...nexttttt

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 5-8-2020 03:00 PM
Edited by riyadhK at 5-8-2020 03:03 PM

Nampak busuk sikit heols ni

Utk tak OT, lantak heols la anak dia. Tak mintak jadi pape tapi kalau berlaku benda2 tak elok, heols tanggung menangis meratap sendiri la.
Quote niena90 5-8-2020 03:07 PM
Dah bukan ko yg melahirkan, mana ko peduli kan keselamatan.
Quote mizruncing 5-8-2020 03:07 PM
hello incik pulis. please saman dia ni. pic dah ade
Quote Sazida 5-8-2020 03:16 PM
Hustazzzz pakai seluar ketat. Betul2 ikut trend terkini ye. Kalau kaki tu lawa xpe la jugak. Ni balak. Geli aku.
Quote Kurex 5-8-2020 03:19 PM
Masa mula2 masuk PUihhh nampak sedap, wangi... Sekarang ni nampak busuk
Quote djzara81 5-8-2020 03:28 PM
Bila eksiden ko ckp dah takdir. Aku marah btul tgk mak pak akal kt lutut driving letak anak kecik kat lap. Even driving dlm area kejiranan skalipon, malang x berbau. Sama gak jenis bawa motor anak 3 dgn bini bonceng skali dgn x berhelmet sekor2.
Quote xAthenax 5-8-2020 03:29 PM
bodo mamat ni
tak layak jadi ayah
Quote kiah_mai_pulak 5-8-2020 03:29 PM
lantakkk kome lahhhhhh.. yihhhh
Quote shaiy 5-8-2020 03:32 PM
bergaya cemana pun still nampak busuk dan tak hensem
Quote bungarose 5-8-2020 03:33 PM
Datang dari maner yer geng2 penunggang agama tak berakal nih
Meluat ler
Quote katakau 5-8-2020 03:37 PM
comel anak dia yang adam tu.maybe sebab ikut rupa umi dia.anak dia dengan hana tu memang ikut betul rupa si abu.apa2 pun semua baby comel belaka
Quote iznanaziz 5-8-2020 03:46 PM
aku tak leh terima kalau dah nama PU ke, Dai' ke IM ke...gambar2 buat tunjuk tangan mcm tu...
bagi aku tu mcm gaya rock
Quote arm_band 5-8-2020 03:52 PM
boddoowwwh kau abooo
Quote mizkajura 5-8-2020 03:55 PM
Bodohnya engkau ni.
Quote sleepandream 5-8-2020 03:56 PM
ustad pakai skinny jeans siap design koyak2 gituhhhh
Quote salimrock 5-8-2020 04:00 PM
mcm kat hiway je, kereta berjalan tu
Quote anilanil 5-8-2020 04:02 PM
Apasal ko panggil anak ko, anak syurga? Budak2 tu sihat walafiat hidup lagi kot..
Quote bulalof 5-8-2020 04:10 PM
shame on u....
Quote prettyuglybabe 5-8-2020 04:44 PM
seat belt tak pakai pangku anak pulak..
dasar bapak bodoh..

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top