Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ramai Wanita Muka Lawa Tapi ‘Bawah’ Bersawang," -Syatilla Melvin

12-9-2020 11:58 AM| Komen: 290

Sekarang ini Syatilla Melvin sedang giat mengembangkan lagi perniagaannya.

Sekarang ini Syatilla mengeluarkan produk jamunya sendiri.

Katanya sejak umur 15 tahun lagi dia sudah mengamalkan pengambilannya dan kini mahu berkongsi dengan wanita di luar sana.


“Saya sendiri boleh rasa impaknya ketika bujang dan sekarang. Rasa lebih bertenaga malah dapat merasakan perbezaan dari segi dalaman, apatah lagi selepas berkahwin dan melahirkan anak.

“Ia juga boleh menjaga hubungan suami isteri. Apatah lagi zaman sekarang kita boleh lihat pelbagai permasalahan di antara suami dan isteri.

Foto: IG
“Ia sangat membantu hubungan bersama suami sebab kita tak boleh nafikan antara punca perceraian di negara ini berpunca daripada faktor dalaman di samping hal lain.

“Sebab tu saya nak tolong wanita, saya percaya hubungan intim yang baik perlu berjalan di antara suami dan isteri demi keharmonian rumah tangga. Hubungan seksual sangat penting dalam rumah tangga. Ia kunci kita kekal bahagia,” katanya serti dipetik di Media Hiburan.



Tambahnya wanita sekarang muka sahaja cantik tapi selalu mengabaikan bahagian intim.

“Ramai je yang muka lawa tapi ‘bawah’ bersawang atau berbau. Jadi, kalau boleh saya nak didik golongan hawa untuk seimbangkan di antara kecantikan dan luaran. Jangan hanya banyak melabur pada kecantikan luaran tapi dalaman terbiar.

“Kadang-kadang kalau nak bandingkan dengan bini muka punyalah cantik gila tapi skandal suami muka macam tapak kaki, kenapa pilih yang tak elok sedangkan isteri cantik?”

Pedas juga ya apa yang Syatilla cakap? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 290
Komen

Previous : Kisah Hidup Hairul Azreen Dijadikan Filem, Teruja Tak Nak Tengok?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote damian_lee 30-9-2020 10:14 AM
talking about jamu kann .... ini xde kena mengena ngan jamu perapat or whatsoever
just nak share la ...

Time aku kena dengue dulu
ada yang sarankan untuk minum air rebusan daun betik OR soup ketam

so my mom pegilah buat air rebusan betik
sebb ramai bagi that petua
konon bagus

lepas aku minum tu
kan kalau dengue dia akan check darah beberapa kali sehari

so after minum air papaya tu kan doctor amik darah dengan buat checkup
pastu doctor kata hati tak berfungsi dengan bagus

direct je doctor tanya ... awak ada minum or makan apa2 ramuan/jamu ke? sebb sebelum ni OK

terus sis terkedu and terdiam ... hihihihi
padan muka sis

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 12-9-2020 12:15 PM
Nk jual product kene ckp mcm ni ke kak?
Quote little_sis 12-9-2020 12:42 PM
kan dah ada thread syatilla ni dari smlm..
Quote LadyCarefree 12-9-2020 12:52 PM
Pertamanya, kenapa dia rendahkan martabat perempuan. Hanya objek seks ke?

Keduanya, dia cakap pasal pepek dia sendiri bersawang tu xmalu ke?
Quote slyfynx 12-9-2020 12:58 PM
Jijik.
Pastu ramai la beli kot2 dapat laki cam Sam.
bodo
Quote Stingerstrike 12-9-2020 12:59 PM
LadyCarefree replied at 12-9-2020 12:52 PM
Pertamanya, kenapa dia rendahkan martabat perempuan. Hanya objek seks ke?

Keduanya, dia cakap pas ...

its an open book to her...

kahkahlahkah
Quote Stingerstrike 12-9-2020 01:01 PM
Nana_Man replied at 12-9-2020 12:15 PM
Nk jual product kene ckp mcm ni ke kak?

Tak dapat cari hadith yg close to the message yg nak disampaikan...

kahlahkahkahkah
Quote shida81 12-9-2020 01:12 PM
umaiiiii... ni x lama lagi setarap ngn pengeluar jamu2 kat luar sana punye marketing....
confim ke laki ko puas ati
Quote inamessy 12-9-2020 01:19 PM
Laki dia nampak kepam
Quote Nenasketum 12-9-2020 01:23 PM
Bukan generalize lah, tapi saper pernah duk asrama atau dorm kat Uni akan agree yang pompuan utara yang paling pengotoq, sekotoq mulut hangsuang depa. Kata2 ini ditujukan khas kat mangkuk nih
Quote midori_katana 12-9-2020 01:25 PM
Perlu ker iklan2 negatif macam ni semata2 nak lakukan produk? Terus terang cakap, akak takkan beli produk yang gunakan nama2 atau iklan berunsur negetif; nasi ganja! , dodol bercandu, kopi janda..janda tu bukan negatif pada asalnya tapi kita boleh faham tujuan letak nama tu pada produk...

Banyak lagi nama lain dan cara lain yg lebih murni...
Quote macaiPH 12-9-2020 01:27 PM
mana dia tau muka lawa bawah  bersawang?

muka dia tu lawa sangat ke?
Quote Sazida 12-9-2020 01:41 PM
Pepek kau pun bersawang jugak kalau x wax.
Quote TomyamPuteh 12-9-2020 01:42 PM
One word for her.. Disgusting
Quote belilies 12-9-2020 01:48 PM
Apa bezanya ngan kau berlakikan muka cam sawang kat bawah??
Quote unguaurora 12-9-2020 01:50 PM
Abg ipau kena tahan pasal dadah tamau komen ka???
Quote airmineral 12-9-2020 02:22 PM
loya la dgn drg ni
{:freak
Quote NBM 12-9-2020 02:24 PM
asal nk jual benda2 mcm ni mesti skema mulut loji. tak boleh ke beradab berhemah, awak tu pmpuan. muka cantik budi bahasa low class pun x guna. tak boleh bwk masuk majlis attitude mcm ni walaupun dia konon2 claim bawah dia tak bersawang
Quote nolya 12-9-2020 02:26 PM
Syatila nak jadi pakar petua keutuhan rumahtangga.  Cakapnya terlalu over, tau luar dalam.  Untung si Sam.
Quote CurangLagi 12-9-2020 02:35 PM
So mkn jamu masa umur 15 tu tujuan apa?

Lihat semua komen(290)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top