Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pose Pegang Payudara, Ramai Suruh Shaheizy Sam Padam Gambar Isteri!

17-10-2020 11:30 AM|Oleh: Saiful| Komen: 132

Kredit foto: IG
Selesai kuarantin 14 hari, Shaheizy Sam memulakan rutin hariannya seperti biasa.

Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambar terkini bersama isterinya, memaklumkan mereka sedang menyediakan content baru untuk saluran YouTube, SamTillaTV.

"Satu hal plak nak kena melayan diaorg ni shoot utk youtube. Content apa korang rasa ni?" tulisnya.


Namun gambar yang dikongsi itu mendapat reaksi yang bercampur-baur oleh netzien.

Mana tidaknya, Syatilla seolah-olah sedang memegang payudara dan ini menimbulkan rasa kurang senang mereka yang melihatnya.

Di ruangan komen, ramai yang menganggap gambar tersebut agak keterlaluan.



Mereka juga menasihatkan supaya Sam memadamkan gambar tersebut.

Bagaimanapun sampai sekarang gambar tersebut masih ada dan Sam nampaknya tidak mempedulikan apa yang dikata oleh netizen.

Adakah ini cubaan untuk sengaja mencetuskan kontroversi dan menarik perhatian ramai demi menaikkan view di YouTube? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 132
Komen

Previous : Tahniah! Rizalman Dilantik Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Terima Kasih Vivy Yusof

Next       : Girang Tak Terkata Emelda Dapat 1 Frame Dengan Suami Dalam Drama

Komen Terbaru

Quote Madel 25-10-2020 11:27 AM
Dah mcm org terencat si Sam ni gantung vape bnyk2 gitu kat leher.
Nak mampus cepat agaknya...

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 17-10-2020 11:34 AM
Sam dh blh berlakon dgn aflin shauki jd adik beradik
Quote Rara77 17-10-2020 11:44 AM
Kejinya mata netijen
kero sangat
Quote zallama 17-10-2020 11:47 AM
Eewwww.... betulla jodoh n Allah dah set kn perfect..yg busukkk untuk yg busukkk okey..#pprtmuch
Quote esbok 17-10-2020 11:50 AM
kekadang tak harap pun dedepa ni dengar cakap fans, sbb fans pun kekadang mengada semua nak ikut cakap kau. tapi sam, certain bendabila melibatkan maruah, have some pride.
gamba tu mmg agak memalukan juga. imagine sam nanti anak kau besar,
kawan dia google jumpa plak gamba ni, "weh ni mak kau ke, wowee mengancam aumm"

hmm

Quote anony-mous 17-10-2020 11:53 AM
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting on 3/10. Habis kuarantin 13/10
Quote makadek 17-10-2020 11:53 AM
Bilaaaa plak aku jdi fanss..gigih benor diorg ni sam tu selesa gemok camtu eh..tk hot langsung
Quote Minami2013 17-10-2020 12:06 PM
Masa awal tgk gambar tu pun ternmpak sumtin wrong.. tapi bila tgk kali ke 2, rase ok je.. ikut ler mata masing2..
Quote TomyamPuteh 17-10-2020 12:06 PM
Sekufu. Sawang utk sawang
Quote Rainrein 17-10-2020 12:09 PM
Sesuai betul dorang ni. Rempits dan rempits.
Quote KekDurian 17-10-2020 12:14 PM
Ada ke buahnya, cam padang je {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Quote apedehal 17-10-2020 12:19 PM
Aku tercari cari dr td mana bonggolan teteknya si satilah..mcm xda je
Quote apedehal 17-10-2020 12:20 PM
anony-mous replied at 17-10-2020 11:53 AM
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting  ...

Siyes aaa?? Bodoh punya kepam rempit.. kau boleh sesenang hati naik genting pastu fefeeling kuarantin penuh
Quote Sachacha 17-10-2020 12:33 PM
Murahannya diz kapel..nampak kepam pulak tu
Quote anony-mous 17-10-2020 12:35 PM
apedehal replied at 17-10-2020 12:20 PM
Siyes aaa?? Bodoh punya kepam rempit.. kau boleh sesenang hati naik genting pastu fefeeling kuaran ...

Ye uols. Syg betul i xsempat screenshot sbb i ingat kalau dah smpai ke fb, mesti porumer dah bukak dlu cerita ni. Kecoh jugak sbb they all announce habis kuarantin 13/10, lepas tu ramai ckp terserempak laki bini ni dkt genting. To be specific dkt burger n lobster . Selfish much
Quote Tudungpink 17-10-2020 12:35 PM
anony-mous replied at 17-10-2020 11:53 AM
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting  ...

Tu la..dia x kuanrantin kan..ada yg jumpa kat burger n lobster genting 3/10 baru ni...
Quote cikgojesss 17-10-2020 12:36 PM
alaaa tak luak pun ketet besar taik kucing je
Quote anony-mous 17-10-2020 12:36 PM
Tudungpink replied at 17-10-2020 12:35 PM
Tu la..dia x kuanrantin kan..ada yg jumpa kat burger n lobster genting 3/10 baru ni...

Haah uols. I rasa elok la klau TT tukar tajuk. I xpuas hati dgn org2 bodoh mcm ni. Siapa yg jd agent laki bini ni dabel triple bodoh
Quote Tudungpink 17-10-2020 12:38 PM
anony-mous replied at 17-10-2020 12:36 PM
Haah uols. I rasa elok la klau TT tukar tajuk. I xpuas hati dgn org2 bodoh mcm ni. Siapa yg jd age ...

Iols pun tunggu benang tu..masalahnya bukan sorang yg jumpe dia ada 2,3 org lagi..nape la perangai makin menjadi2 ..heran btoi
Quote cikgojesss 17-10-2020 12:38 PM
acik bong mohtar vs samdawan, akak rasa samdawan lagi kepam

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top