Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

RM20 Ribu, RM40 Ribu Satu Malam? -Cacha Maembong Dituduh Melacur

21-10-2020 12:15 PM| Komen: 92

Cacha Maembong dituduh terbabit dalam sindiket pelacuran kelas atasan yang dibayar antara RM20,000 sehingga RM40,000 untuk satu malam.

Foto: IG
Katanya kalau benar dia terlibat buat apa nak berlakon lagi.

Fitnah sebegitu sengaja mahu menjejaskan kerjaya seni dan perniagaan yang dibinanya.


"Saya bekerja dari dulu sampai sekarang memang cari rezeki. Orang nak cakap apa dan fitnah macam-macam, teruskan. Satu hari akan terbukti juga. Semalam keluar gosip kaitkan nama saya dalam skandal RM40,000. Ramai mesej peribadi (DM) di Instagram dan komen. Kalau betul, saya tak perlu berlakon dan kerja. Tapi itulah, semua itu mulut orang dan kaitkan dengan perangai saya dulu. Apabila saya sudah berubah pun, orang tetap kaitkan lagi dengan perangai lama saya. Bagi saya, ia adalah lumrah mulut orang," katanya kepada Harian Metro.

Tambah adik kepada Emma Maembong ini, dia akan mengambil tindakan kepada individu yang menuduhnya terbabit dengan Macau Scam.



"Beberapa hari lalu saya ada keluarkan kenyataan di Instagram mengenai perkara ini sebab terlalu banyak fitnah yang dilemparkan. Konon saya tipu duit orang dengan produk saya. Mereka kata produk saya datang dari wang haram. Saya perlu menjelaskan perkara ini demi menjaga reputasi produk saya apatah lagi ia masih baru di pasaran. Lagi pula ini kerjasama saya dengan Alken dan tidak ada kaitan langsung dengan aktiviti haram itu.

"Saya akan ambil tindakan undang-undang pada komen yang melampau. Ia menjejaskan kerjaya, perniagaan dan nama ahli keluarga lain. Saya berani kerana saya tak salah. Jadi apa yang orang nak cakap, cakaplah." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
0
1
Komen: 92
Komen

Previous : Mas Anizan Bakal Terima Menantu Juruterbang

Next       : Aktres Ditahan Kerana Berbasikal Rentas Negeri, Bella Dally Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote MakareyumSuciey 23-10-2020 01:04 PM
miss_perfect replied at 21-10-2020 02:27 PM
"Apabila saya sudah berubah pun, orang tetap kaitkan lagi dengan perangai lama saya."

Apa peranga ...

Statement dia sendiri dah perangkap diri dia.

Lain-lain Komen

Quote matbad 21-10-2020 12:17 PM
Tak ada angin masakan pokok begoyang?  Ok boleh guna kipas
Quote StingAisya 21-10-2020 12:18 PM
Aku more interested to know siapa mother2 chicken nya utk supply ayam ayam ini semua?

Or ini semua direct tender deal? takda melalui mother chicken?



Quote Belibis 21-10-2020 12:22 PM
Monyet mana la yang pegi goyang pokok.
Quote LadyCarefree 21-10-2020 12:24 PM
Eeewww. Dia ni iols pernah tngok video soal jawab. Bodoh je dia.
Quote tasha 21-10-2020 12:29 PM
Sama dgn akaknya perangai tak semengah dan suka kontrovesi tp takper org cantik nnt adalah orka yg akn kutip buat bini...
Quote alizna82 21-10-2020 12:30 PM
dia ni bak kata pepatah omputeh 'the lights are on but nobody's home' beeembo
40k satu mlm wow kaya mak ayam dia. tp takkan nak mengaku kan haha
Quote Acikgomen 21-10-2020 12:41 PM
Dok menayang badan serupa takdak agama takpa, bila org tegoq tuduh kata org pitenah. Dan2 tu la nak petik nama tuhan
Apooooo
Quote laksmanabentan 21-10-2020 12:43 PM
LadyCarefree replied at 21-10-2020 12:24 PM
Eeewww. Dia ni iols pernah tngok video soal jawab. Bodoh je dia.

sengal2 gitu kan.... main belasah jer jawab kan...
Quote LostStar 21-10-2020 12:44 PM
tak kan la dia harga gitu.. tak caya la.. dia pon marah taw.. mahal sangat harga gitu..
Quote laksmanabentan 21-10-2020 12:44 PM
tasha replied at 21-10-2020 12:29 PM
Sama dgn akaknya perangai tak semengah dan suka kontrovesi tp takper org cantik nnt adalah orka yg a ...

walaupun bekas kan sis....
alhamdulillah ada juga yg bisa terima seadanya gitu...
Quote bluebutter 21-10-2020 12:51 PM
Gigi dia ni kuning....

Pilah buat laser treatment kat teeth tu, kata dapat rm40k..
And dia ni nmpk busuk..
Quote alesandra 21-10-2020 12:57 PM
40k utk zaman skrg tak byk pun ...
Quote umbut 21-10-2020 01:13 PM
Eeewww... x berbaloi bayar 40 ribu... takda taste ke
Quote limaubali007 21-10-2020 01:15 PM
Tak baik buat pitonah.. Sejak scandal Macau scam terbongkar, Artis semua yg ada hubungan dekat dgn individu terbabit semua pakat panas punggung..
Quote RumiMenari 21-10-2020 01:19 PM
Boleh dpt free watpe nk bayaooo
Quote sharlenetexas 21-10-2020 01:23 PM
StingAisya replied at 21-10-2020 12:18 PM
Aku more interested to know siapa mother2 chicken nya utk supply ayam ayam ini semua?

Or ini semu ...

Markus Anderson malaysia?
Quote mieymiey 21-10-2020 01:42 PM
Iols taknak la fitnah, tapi kalau betul pun sheols cikcur, takkan la sheols nak mengaku. Ofkos la kena petik nama Allah nak buktikan yang walaupun iols sekian2 tapi iols masih tau batas agama. Walaupun ......... (sambung sendiri la chuols).
Quote biozipstar 21-10-2020 01:45 PM
good luck kalau x salah, x payah panas hehe
Quote Nham22 21-10-2020 01:49 PM
Bayangkan rm40k1 malam BDSM
Bayangkan dalam sebulan ade 4 weekend..
4 malam x rm40k =160k...
Giler kayaaaa.. No wonder lahh pakatt buat kerje ni ramai2x... Masyukk nyee

Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top