Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Burung' Berterbangan Lagi-Video Lelaki Menyerupai Hun Haqeem Pula Tersebar

21-10-2020 04:10 PM| Komen: 504

Aduhai, baru sahaja nama meningkat naik tapi nampaknya ada pula video yang tak senonoh tersebar.

Baru-baru ini di Twitter kecoh bila ada yang memuat naik video lelaki yang menyerupai pelakon Hun Haqeem sedang membuat aksi lucah.

Hun yang popular dengan watak Jekfer dalam drama Kampung People ini didakwa merakam videonya dalam keadaan bogel.

Tak pasti sejauh mana kebenarannya sebab sebelum ini ramai artis dah kantoi dengan perkara yang sama. 


Namun mereka menafikannya dengan menyatakan ia adalah perbuatan khianat dan menggunakan teknik super impose.

Harap Hun dapat tampil memberi penjelasan dan buktikan diri tak bersalah ya.


Ramai dah menggelupur marah dan terkejut tengok video lelaki yang menyerupai pelakon kesayangan mereka ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
1
Komen: 504
Komen

Previous : Mas Anizan Bakal Terima Menantu Juruterbang

Next       : Ada Lambang Agama Hindu, PU Syed Tegur Baju Pelakon

Komen Terbaru

Quote Yunbin 27-10-2020 08:27 PM
Meiizu replied at 24-10-2020 02:28 PM
pupu tunjuk burung dpt lopa..jekfer target sape?

Pupu sape?

Lain-lain Komen

Quote nia_salina 20-10-2020 05:47 PM
damnnnn jekfer noooo
Quote encikWawad 20-10-2020 05:48 PM
kalau dah ada bedeo sila tepek link. kabonya mmg sama muka. rambut dan gigi sebagai dakwa dakwi
Quote captainQUE 20-10-2020 05:48 PM
Nampak Tak??

https://twitter.com/arekim_6969/status/1318465943719215104?s=21
Quote MissQwerty 20-10-2020 05:52 PM
Ewwww omggg
Quote enot_sibudak 20-10-2020 05:56 PM
Noooooooo..
Quote mesmerize 20-10-2020 05:56 PM
oh nooo my eyesss
Quote terpaling 20-10-2020 05:56 PM
bodonya jekper tak blaja ke dari rakan2 yg terkantoi..
Quote JunkMail 20-10-2020 06:00 PM
Hahahahaahahahaha jekfer pun join group burung berterbangan.
Takpe...muka hensem pujaan acik2 jadi bakalan dimaafkan
Quote enot_sibudak 20-10-2020 06:00 PM
Bodossssssss.... Heolsss imej bersih sblm ni.. Tokti siap kenan pilihan jd hero... Lps tu lg bodossss lg jejansss gayyasss dok bls2 tweet
Quote joy_ah 20-10-2020 06:02 PM
ala ingat heshe kategori pastisenak.
mencik tau.
Quote MsOryzaa 20-10-2020 06:04 PM
Aiyooo.. Why Jekferrr..why.  Huhu..
Quote tumpanglalu74 20-10-2020 06:05 PM
Edited by tumpanglalu74 at 20-10-2020 06:06 PM
images.jpg

Quote woven11 20-10-2020 06:05 PM
Whyyyy jekferrrr. Dah elok2 image clean. Iols terus unfollow
Quote getarsukma 20-10-2020 06:06 PM
Jekfer tu sapa?
Quote rainbowrainz 20-10-2020 06:07 PM
Iols x kenal so nak tengok sangat siapa retis tt maksudkan sekali tengok nyersallll iols...puihhhh
Quote sojambu 20-10-2020 06:07 PM
Jekfer is cancelled!! Yiiihhh sgt
Quote prettyuglybabe 20-10-2020 06:10 PM
taktik nak bagi nama sentiasa jadi sebutan kot
Quote dudaberhias 20-10-2020 06:11 PM
oh wow... kesian lailerrr
Quote sojambu 20-10-2020 06:11 PM
Lesung pipit heols tu..obvious. Video heols main burung sgt raw...tak ada maknanye di edit weiii

Lihat semua komen(504)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top