Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Menegur Jangan Sampai Menghina' - Lufya

17-2-2021 02:01 PM| Komen: 15

Penyanyi yang kini bergelar usahawan, Lufya Omar mengakui bukan satu perkara mudah untuk mengapai kejayaan dalam kehidupan.



Lufya yang sudah berjinak-jinak menceburi dunia perniagaan kek lapis istimewa berharap agar orang ramai sentiasa bersikap positif dan tidak memberikan sebarang komen yang berunsur penghinaan atau sebagainya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat menitipkan kata-kata semangat agar ibu tunggal ini terus cekal dengan ujian dihadapinya.


Kredit foto: IG Lufya

Terdahulu, Lufya mendirikan rumah bersama Dr Che Muhammad Hafiz pada 26 November 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Laan Haura, 2 tahun.

Bagaimanapun, pasangan tersebut sudah pun  pada 17 Jun lalu.



Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 15
Komen

Previous : Tenang Dan Positif, Zarina Anjoulie Tiada Dendam Pada Bekas Suami

Next       : Dah Lima Tahun Bersama -Shuk Tak Ada, Fizie Bagaikan Hilang Sebelah Sayap

Komen Terbaru

Quote Jorja 30-3-2021 06:52 PM
Betul la tu menegur jangan sampai menghina. Susahkan sis nak berdepan dgn org rasa diri superior ni. Rasa diri paling suci ujung2 maybe masuk nerake kerana sombong

Lain-lain Komen

Quote stinger.baik 17-2-2021 02:14 PM
da tk laku sembang la

tngk muka ko ni

kalau dpt pangkat tinggi ada power

slalu muka2 cam ko ni la kuat maki hamun org bwhn

segala babi anjing dlm kain suma kuar masa memaki

sapa stuju sila like

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote sunshinelady 17-2-2021 02:26 PM
pelik her mekap mcm gini. mcm hmmm mcm apa ye... patung/ needle or knife job? rasanya if sheols mekap simple je lawa jugak tu
Quote Nenasketum 17-2-2021 02:28 PM
I is pangkoh suma retis jual makanan. Typhoid vaccine tak dak, kebersihan wallhualam. I is order dari restoran saja, berbaloi
Quote Redmyvi 17-2-2021 02:58 PM
ohh dia ni penyanyi ker.. tak pernah dgr lagu dia..
Quote AceHand-98 17-2-2021 03:02 PM
yang kau menegur bekas lagi gayah lah hapa tu tak menghina ke? cakap serupa jingklingklong ko ni
Quote dudaberhias 17-2-2021 03:11 PM
Nenasketum replied at 17-2-2021 02:28 PM
I is pangkoh suma retis jual makanan. Typhoid vaccine tak dak, kebersihan wallhualam. I is order dar ...

Pertama sekali sebab harga khen kaka.
Baik beli kat makcik2 tepi jalan yang betul2 susah...

Contoh retis jual RM15 satu, retis jadi kaya.

Makcik tepi jalan jual rm5 kita berkira, makcik tu tak kaya2 pun, hidup miskin lagi adalah.
Quote slyfynx 17-2-2021 03:21 PM
Ok.... lantak ko lah loofah oi
Quote umbut 17-2-2021 03:22 PM
Semua benda ko nak menyibuk demi relevant dlm industry wahai ketiak becak
Quote umbut 17-2-2021 03:24 PM
Nenasketum replied at 17-2-2021 02:28 PM
I is pangkoh suma retis jual makanan. Typhoid vaccine tak dak, kebersihan wallhualam. I is order dar ...

Biasa retis ni x buat pun.. ntah mana dia order homemade pastu jual balik letak harga kayangan demi bantu ibu tunggal katanya...
Quote mieymiey 17-2-2021 03:26 PM
Lufya ni iols takleh lupa imej ketibas sheols. Ampun Lufya
Quote stinger.baik 17-2-2021 03:38 PM
AceHand-98 replied at 17-2-2021 03:02 PM
yang kau menegur bekas lagi gayah lah hapa tu tak menghina ke? cakap serupa jingklingklong ko ni

acehand-98 pulak dah
hadoooooooooooooooooooooooooooooooi
Quote AceHand-98 17-2-2021 03:49 PM
stinger.baik replied at 17-2-2021 07:38 AM
acehand-98 pulak dah
hadoooooooooooooooooooooooooooooooi

JINGGG! KLINGGGG! KLONGGG!

Quote Joysparta 18-2-2021 12:00 AM
Dia ni xlawo.dimata iollssss
Quote Namasayaomel 15-3-2021 10:45 AM
sunshinelady: pelik her mekap mcm gini. mcm hmmm mcm apa ye... patung/ needle or knife job? rasanya if sheols mekap simple je lawa jugak tu

Dia ni aku rasa filter je banyak
Quote Jorja 30-3-2021 06:52 PM
Betul la tu menegur jangan sampai menghina. Susahkan sis nak berdepan dgn org rasa diri superior ni. Rasa diri paling suci ujung2 maybe masuk nerake kerana sombong

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top