Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bukan Rahsiakan Perkahwinan, "Tapi Hannah Seorang Yang Sangat Jaga Privasi"

18-2-2021 05:49 PM|Oleh: LilRose| Komen: 111

"Hannah seorang yang sangat menjaga privasi."

Demikian kata pengurus Hannah Delisha yang baru sahaja menjadi isteri kepada Imam Shah.

Berikutan ramai yang terkejut dan tidak percaya dengan perkahwinannya itu, pengurusnya, Dura Aiman menjelaskan bahawa pelakon itu tidak berniat merahsiakannya.


Kredit foto: IG

"Hannah akan keluarkan kenyataan media secepat mungkin.

"Macam saya cakap tak semua perkara saya boleh bercakap mewakili pihaknya. Bagi masa sedikit.

"Hannah dan Imam sudah rancang berkahwin sejak 5 tahun lepas," kata pengurus artis syarikat pengurusan Prodigy Syndrome Management Malaysia itu kepada Kosmo!.

Dia juga menafikan dakwaan segelintir pihak yang mengatakan gambar majlis yang tular itu adalah adegan drama.

"Majlis berkenaan ringkas dan kecil serta hanya dihadiri oleh keluarga terdekat saja. Cuma, saya tidak boleh berkongsi lebih lanjut kerana pihak pengurusan tidak terbabit dalam perkara ini.

"Kami dimaklumkan mengenai majlis nikah pada hari ini, cuma menurut Hannah, dia sendiri akan berkongsi butiran lanjut," katanya.


Kredit foto: IG



Terdahulu, ramai terkejut sebaik pemilik nama Hannah Adlina Blackburne Birch, 25, berkongsi foto dia selamat bernikah dengan Imam.

Tahniah Hannah! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
0
0
Komen: 111
Komen

Previous : "Berkelulusan TESL Saya Nak Ajar BI Di DidikTV Boleh?" - Adibah Noor

Next       : Ramai DM Nak Jadi Madu Awin, Tapi Izzue Islam Tak Layan

Komen Terbaru

Quote intanblur 20-3-2021 01:00 AM
Sweet ngat hannah waktu ni{:love{:love

Lain-lain Komen

Quote Amandaminaj96 18-2-2021 05:55 PM
Omg dah kahwin? Tahniah.
Quote selyusi 18-2-2021 05:58 PM
Wahhh hannah... Bagusnya sheolss
Quote makneng 18-2-2021 06:18 PM
Tahniah... Semoga bahagia sampai bila2.

Tetiba teringat acik kepam mana ntah angan2 nak RPA pinang minah ni utk anok jate dia... Hahahaha
Quote adeqo 18-2-2021 06:29 PM
tahniah hannah & pasangan
Semoga berkekalan hingga ke jannah. In shaa Allah.

kira ok lg la fans dia atleast dapat tgok muka husband dia. ada la tu update kat socmed. simplee je. tahniahhh!

aku ni smpi sekrg tak dpt tgok muka husband ishihara satomi. umum kahwin pun just tulis suratt je bgtau kat media. sadisssnyaa jd fans artis jenis orthodox ni.
Quote aijinmisaki 18-2-2021 06:31 PM
Bagus la hannah ni tak banyak gossip liar. Dah la cantik
Quote aysia19 18-2-2021 06:33 PM
Bagus Hannah.. Keep privacy her personal life. Ateee bila turn sejadah cinta?
Quote CiliPadiSedap 18-2-2021 06:38 PM
Yes xperlu pakai purdah atau niqab marketing untuk nikah. Senyap2 nikah . Good artist.
Quote Redmyvi 18-2-2021 06:41 PM
bgus mcm hannah ni.. kena tegas dgn apa yg dia nk share to public..

bru org respect privasi..
Quote md_nana 18-2-2021 06:46 PM
baru tau nama si hannah ni. nama delisha tu dtg dr mn
Quote doubleA 18-2-2021 06:59 PM
Betul2 jaga privacy sampai management pun tak masuk campur. Tahniah. Lama gak 5 tahun rancang kawen. Sama padan muka budak2 lakinya
Quote tokchik 18-2-2021 07:01 PM
md_nana: baru tau nama si hannah ni. nama delisha tu dtg dr mn

Delisha.... delicious
Quote beatgirlX 18-2-2021 07:16 PM
Alhamdulillah..tahniah dan Selamat Pengantin Baru
Quote bankerpencen 18-2-2021 07:19 PM
md_nana replied at 18-2-2021 06:46 PM
baru tau nama si hannah ni. nama delisha tu dtg dr mn


Dulu dia menyanyi duo dengan Mia. Duo/kumpulan tu nama Delisha. Kat Singapore... tu yang agaknya nama Delisha stuck tu.

(Gigih sis dok cari kenapa hari tu. Saja je kongsi hewhew)
Quote evlinne 18-2-2021 07:25 PM
Alhamdulillah bagus hannah ni
Dah la cantik comey, xyah jadi liar utk create kontrobasi, setia pulak tu
X mcm niqobiatch
Quote samshik 18-2-2021 07:30 PM
Bagus budak ni.. Buat hal sendiri n xdak agi kisah meraban.. Harapnya gtiewla sampai tua dik.. Pesan hakak.. Kot nak panggey somi bebi, baba, bubu or bubi ka.. Xpyh buh kat socmed naa.. Gelimat...
Quote anony-mous 18-2-2021 07:34 PM
My utter respect goes to them!!! Masa iqmal amry dlu pon i terkejut (even tau dia ada share masa tunang) but still how they kept their privacy, mmg sgt dipuji.

I sedih lg sbb x sabar tggu adk beradik kemut bila lg???
Quote anony-mous 18-2-2021 07:35 PM
evlinne replied at 18-2-2021 07:25 PM
Alhamdulillah bagus hannah ni
Dah la cantik comey, xyah jadi liar utk create kontrobasi, setia pula ...

Wah ada nama baru tuk jahlop
Quote printercomel 18-2-2021 07:41 PM
Suami kuat isap surya ke? Hitam sgt bibir gusi
Quote Kancilkering 18-2-2021 07:43 PM
agak agak dia ni pakai tudung sebab nak kawen ke? macam pelakon mr grey tu yg kawen dengan goalie JDT tu......dia start pakai tudung  sebelum kawen ngan laki dia...kek nis pun kan.....

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top