Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ibu Zaki Yamani Menangis Terharu Ada Yang Nak Tengok Video Muzik Terbaru

24-2-2021 04:40 PM| Komen: 33

Berkongsi video tangisan ibunya di Instagram, penyanyi Zaki Yamani memberitahu dia tidak menyangka air mata insan yang paling disayanginya itu akan gugur.


Kredit foto: mStar

Namun Ujar Zaki, tangisan itu rupa-rupanya adalah kerana gembira melihat sokongan orang ramai terhadapnya.


Kredit foto: IG Zaki

“Saya tengok mak saya gosok mata, apabila saya saya tanya kenapa dan mak hanya menjawab tiada apa-apa.

“Tapi selepas tu baru mak cakap dia terharu sebab ada yang sudi tunggu untuk tonton video muzik terbaharu saya di YouTube,” katanya kepada mStar.



Bercakap tentang lagu baharu berjudul Slow Mo, ia sebenarnya dicipta untuk dinyanyikan bersama seorang lagi penyanyi namun kerana masalah teknikal ia hanya dinyanyikan oleh Zaki.

“Lagu Slow Mo ini diciptakan oleh untuk saya dan seorang lagi Instafamous tapi malangnya dia tak dapat sertai sebab ada masalah teknikal, saya reda nyanyi seorang saja.” ujarnya.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 7
Komen

Previous : Selepas Mira Filzah, Mk K-Clique Jadi Duta Pusat Tuisyen Dan Peningkatan Akademik

Next       : "Tunjuk Gambar Suami Salah, Tak Tunjuk Salah," -Datin Alyah

Komen Terbaru

Quote tikusmontok 25-2-2021 12:58 PM
tokchik replied at 24-2-2021 05:49 PM
Budak ni comel

Suara tersendiri

tokchik dah kenapa sampai 5x

Lain-lain Komen

Quote cruz2 24-2-2021 05:03 PM
Anak tok jamal?
Quote bluebutter 24-2-2021 05:11 PM
Cute cara dia menjawab. Cam kanak kanak sgt. Take care Zaki.
Quote bluebutter 24-2-2021 05:14 PM
Cute cara dia menjawab. Cam kanak kanak sgt. Take care Zaki.
Quote tokchik 24-2-2021 05:37 PM
Budak ni handsome
Suara pun sedap

Abg nya suara memng sebijik si bapak
Quote tokchik 24-2-2021 05:38 PM
Budak ni handsome
Suara pun sedap

Abg nya suara memng sebijik si bapak

Tk nmpk Jamal NK tolong up kn ank2nya DLM bidang nyanyian
Quote tokchik 24-2-2021 05:39 PM
Budak ni handsome
Suara pun sedap

Abg nya suara memng sebijik si bapak

Tk nmpk Jamal NK tolong up kn ank2nya DLM bidang nyanyian
Quote tokchik 24-2-2021 05:42 PM
Budak ni handsome
Suara pun sedap

Abg nya suara memng sebijik si bapak

Tk nmpk Jamal NK tolong up kn ank2nya DLM bidang nyanyian
Quote tokchik 24-2-2021 05:49 PM
Budak ni comel

Suara tersendiri
Abang sebapanya suara mirip Jamal siapak.

Tpi mngpa Jamal tk NK tolong up kn ank2nya since budak2ni blh menyanyi?
Quote Suchi 24-2-2021 06:10 PM
Anak2 tok mal cakap perak pekat nau.
Zaki ni duk ngn mak dia eh, si Osama duk ngn Tok mal ke atau duk ngan mak dia sendiri ya?
Quote Aneem 24-2-2021 06:16 PM
Kepam bibir budak ni kat video
Kat ig filter bebenau
Jaga diri dik oiii
Quote esbok 24-2-2021 06:59 PM
Edited by esbok at 24-2-2021 07:01 PM
tokchik: Budak ni comelSuara tersendiriAbang sebapanya suara mirip Jamal siapak.Tpi mngpa Jamal tk NK tolong up kn ank2nya since budak2ni blh menyanyi?


Hensem benor benor benor nampak gayanya
Quote Kurex 24-2-2021 07:09 PM
Knp cari ni? Ramai yg post sampai 2-3 benda sama termasuk kurex
Quote Nenasketum 24-2-2021 07:23 PM
Anak Jamal ke? Macam rupa aboh & uncle2 dia ek? Bini no berapa la ni agaknya. Semoga berjaya dik
Quote helicornia 24-2-2021 08:41 PM
anak no berapa ni?
ni anak jamal dgn exwife yg anak lecturer tu ke?
Quote mawar_pink 24-2-2021 08:59 PM
comel je dia..xsilap dia ada penyakit..lupe dah penyakit ape..
Quote shernazz 25-2-2021 07:07 AM
tokchik replied at 24-2-2021 05:49 PM
Budak ni comel

Suara tersendiri

Ye iols.tau
Sampai 4.kali.uols  post ni
Hahaha
Quote bintangct 25-2-2021 07:55 AM
apa asyik baca ulang2 ni hahahha
Quote cikgojesss 25-2-2021 08:27 AM
dak ni dgn abg dia sama poyo geli
Quote lovelytouch 25-2-2021 08:35 AM
Halahh halah halaahh

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top