Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Raja Ilya Tunjuk Bukti Tawaran Marvel, Tolak Tawaran Netflix Sebab Ada Babak Bogel

4-3-2021 08:57 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 166





"Untuk orang dalam industri perfileman, dapat peluang audition luar negara satu achievement. This is the chance. Only small mistake that tak semua best friend akan celebrate with me. I got condemn here and then."


Aktres yang pernah menggemparkan negara dengan berita sensasinya menolak tawaran berlakon filem Marvel, Raya Ilya tampil untuk memperbetulkan tanggapan ramai orang terhadapnya.

Setelah menceritakan kepada rakannya dengan niat untuk berkongsi momen istimewa, namun sebaliknya pula berlaku apabila cerita uji bakat tersebut menjadi tular ke pihak media dan media sosial membuatkan dia mendapat tohmahan sebagai penipu dan mereka-reka cerita.




"Tahun 2018 memang banyak memori. Sesetengah blogger maklaun yang nak viewers and bagi false news tak tanya statement and pakai tulis je. Sebenarnya sebelum Marvel, Illya pernah hantar audition tape untuk siri Star Wars episod 9 dan Jurassic World tapi tak dapat respon."

Menurut Ilya lagi, tawaran Marvel tersebut terpaksa ditolak kerana beberapa perkara.

Foto : IG

Kemudiannya, Ilya juga terpaksa menolak tawaran berlakon dalam sebuah karya terbitan platform Netflix kerana memerlukan dirinya tampil berbogel.


"Watak tersebut memerlukan saya berbogel dan duduk di dalam inkubator. Tawaran yang diberi sangat lumayan dan diterbitkan oleh syarikat produksi yang besar."

Foto : IG


Namun bagi pelakon yang kini menetap di Perth, Australia itu, dia tidak boleh melakukan babak seksual, jadi tawaran itu pun terpaksa ditolak.


Oleh itu, Illya mengakui sudah serik untuk terlalu terbuka berkongsi kepada umum tentang perkara yang belum tentu berlaku.


"Saya belajar dari pengalaman lalu untuk diam dan tidak akan bercerita apa jua aktiviti uji bakat yang saya lakukan di sini."

Foto : IG

Dengan bukti-bukti yang dilampirkan, jadi betul lah dakwaan Raja Ilya, walaupun terpaksa mengambil masa selama dua tahun untuk mempertahankan dirinya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
1
Komen: 166
Komen

Previous : Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

Next       : Pilih Gaya Hidup Sihat, Isma Yusoof Tak Bergantung Pada Rawatan Dan Ubat

Komen Terbaru

Quote slipar_jepon 19-3-2021 12:44 PM
tapi dalam ig gambar ada nmpk lurah dendam. nape acah2 islamik plak bila org offer berlakon vogel2 #tanyaje

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 4-3-2021 09:08 AM
@dudaberhias banyak duit dia renovate ni..
lips, dagu n pipi cucuk kan. eyelid, nose surgeries macam chuol kata
kening tattoo, veneer..

Dia duk Perth senang cari surgeon
Dia ni pon english kontot2 pasal tak reti grammar
Quote Redmyvi 4-3-2021 09:09 AM
Pahaman dia ialah berbogel di dlm filem takleh sbb sy islam.. berpakaian menjolok mata di public dan instagram boleh..
Quote lattehazelnut 4-3-2021 09:10 AM
Pakai je la bikini nude cover atas n bawah..
Mcm la pakaian kau sekarang sopan sgt..
Quote lattehazelnut 4-3-2021 09:11 AM
Email cmtu sape2 pun boleh tulis..
Quote makneng 4-3-2021 09:13 AM
Erm.... I rest my case. Mak harap sheolls byk2 muhasabah diri. Gittew.

In other note : susah tau bercakap dgn org tapi berotak udang
Quote September14 4-3-2021 09:15 AM
Klu pelakon hollywood muka mcm dia mmg consider lawa lah.. aku pcya je dia dpt offer

Klu kat msia muka mcmni sesuai watak jahat
Quote Normabaru 4-3-2021 09:16 AM
Alah... Tu pon ntah2 scammer punya email dan portal.. Pishing email ni bukan susah pun nk buat.. Takat hantar tape badan yang dh reno.. Tu pon ko nk bangga? Hahaha

Najib PM pon kena scam dgn babi gemok.. Apelah sangattt

Award dlm negara pon ko xpenah dpt.. Ni kan plak oversea. Luls

Quote nanasno 4-3-2021 09:19 AM
eh tak sudah lagi ke pasal marvel ni dah berapa tahun.
Quote missHaidiD 4-3-2021 09:24 AM
Cntik pulak dia skrg kan.  Serius cntik.  Dulu biasa2 je.  
Quote missHaidiD 4-3-2021 09:25 AM
Eh ada tupa kak. Nab sikit la.  
Quote hasniey 4-3-2021 09:30 AM
Dia yg buat surgery kan.sedut lemak ke apa.sbb katanya xsmpat nk training sblom start shooting.xkannn la org sana xbgtau awal2 kot
Ada scene dotdotdot
Quote AshkieLa 4-3-2021 09:31 AM
kemon la.. Matrix 4 Keanu Reeves kot..
ko dahlaa serupa bogel je dlm socmed sendiri..
tiba2 tawaran satu filem dgn bang keanu, nak tolak sbb baru sedar diri ade aurat perlu dijaga?

in your dream sistur... dah2 la...
email gitu sape2 boleh tulis lagi2 crop2 gitu...
Quote annehuda 4-3-2021 09:32 AM
setau aku ko nak berlakon kat hollywood ko kene mendaftar dulu kt SAG union tu.  ni aku tau sbb ada beberapa pelakon tu kene tukar nama sebab dah ada nama sama.
Quote kaedahnya 4-3-2021 09:33 AM
Edited by kaedahnya at 4-3-2021 01:13 PM

dia pakai agent carikan job dekat us kot noh. the matrix kira marvel universe ke?
Quote crossline 4-3-2021 09:36 AM
Edited by crossline at 4-3-2021 09:38 AM

Pasni ada la offer lain masuk memandang kan muka dah makin lawo... Tp meols rengsa filler bibir dia tu, dah terlebih limit kot sampai kacau dia nak bercakap, please buang filler bibir, bibir nipis is cekciii..
Quote annehuda 4-3-2021 09:37 AM
btw ramai pelakon hollywood tu mmg bermula dari bawah pun. yang keje waitress bertahun2.  melainkan ko ada talents yang orang lain takde. mcm gal gadot tu dulu bekas askar, tom holland tu bekas gimnas ke tak silap aku. even retis2 muda tu pun diorang dah jadi artis dari zaman baby lg. ko masuk2 terus offer watak utama. mmgla orang susah nak caya
Quote BicaraHatiku 4-3-2021 09:59 AM
Marvel angganku musnah....
Quote wikedsaikel 4-3-2021 10:02 AM
Apesal asik dapat scene bogel. Aku cuba ingat ingat scene marvel yg perlu bogel.
Quote prettyuglybabe 4-3-2021 10:05 AM
itu bukti dia.. ceh..
i pun boleh karang email gitu..

Lihat semua komen(166)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top