Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zahirah Dan Aiman Tayang Wajah Anak, Isaac Raees

5-3-2021 04:57 PM| Komen: 221

Detik dinanti ramai, pasangan pelakon Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim akhirnya berkongsi wajah putera sulung mereka yang kini berusia dua bulan.

Wajah bayi comelnya itu dikongsi Zahirah atau nama sebenarnya Nur Zahirah MacWilson Zainol, 26, dalam Instagramnya hari ini.

Menerusi perkongsian tersebut, pelakon drama Curi-Curi Cinta itu turut mendedahkan nama bayi lelakinya iaitu Isaac Raees.

Foto: IG

“Bayi kami sudah berusia dua bulan hari ini! Kami sayangkan awak Isaac.

“Semoga awak membesar dengan sihat dan kuat. Sangat berbangga awak dilahirkan sebagai anak kami,” tulisnya dalam entri tersebut.

Meskipun baru berusia dua bulan, Isaac juga sudah memiliki akaun Instagramnya sendiri iaitu @isaacraees.



Sehingga hari ini, akaun Isaac telah diikuti lebih 6,700 pengguna Instagram.

Untuk rekod, Isaac dilahirkan pada 5 Januari lalu di Australia.

Aiman dan Zahirah mendirikan rumah tangga pada 20 Februari 2020 di GlamHall Mercu Mustapha Kamal, Petaling Jaya. –CARI

Sumber: Kosmo Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 221
Komen

Previous : "Tolong Cek, GF Awak Lelaki" - Pengarah, Suami Aktres Terkenal Pernah DM BF Sajat?

Next       : Ramai Mahu Nad Zainal Jadi Penyanyi, Rakam Lagu

Komen Terbaru

Quote Su_annur 19-3-2021 08:28 AM
Comelll

Lain-lain Komen

Quote beni_nikaido 5-3-2021 03:16 PM
comei.....
Quote makadek 5-3-2021 03:16 PM
Alaaa lembut nya mukaaaa....cute lbh pd muka mak dia
Quote jlo 5-3-2021 03:20 PM
alooo comeiii
Quote shaiy 5-3-2021 03:21 PM
comel seindah nama
Quote tintin22 5-3-2021 03:30 PM
MasyAllah comel
Quote September14 5-3-2021 03:35 PM
Comel nya anak depa... mcm2 mixed ni
Quote jejarihalus 5-3-2021 03:36 PM
Ni baru hensem boy...
Quote iresju 5-3-2021 03:40 PM
Kecik2 dah hensem
Quote Masukkeluar 5-3-2021 03:40 PM
Edited by Masukkeluar at 5-3-2021 04:03 PM

kenapa aku rasa eman zahirah ni mcm nak tiru fattzura? cara pos gambar dan annouce nama anak pun sama..lol.
Quote Kancilkering 5-3-2021 03:40 PM
yg ni ada lesung pitpit tu ye...assalamulaikum baby
moga jadi anak yg baik pada ibu bapa....
Quote sue_liah 5-3-2021 03:41 PM
comelnya isacc dh ler ada lesung pipit
Quote salmon-suki 5-3-2021 03:42 PM
Okeh laa..gabungn mak ayah y ada rupa.. semoga membesar sihat yee..n kekalkn rupa hensem tuh
Quote de_ikea 5-3-2021 03:44 PM
alolololo comeiiiii
Quote tootii 5-3-2021 03:44 PM
muka melayu ni ..
besar mesti kacak .. love !
Quote jajamis 5-3-2021 03:45 PM
Masukkeluar replied at 5-3-2021 03:40 PM
kenapa aku rasa eman zahirah ni mcm nak tiru fattzura? cara pos gambar dan annouce nama anak pun sam ...

Tak de maknanya drg nk tiru fattzura
Quote DianaSaksen 5-3-2021 03:46 PM
Kenapa tak letak nama adam haidar bin aiman hakim
Quote DianaSaksen 5-3-2021 03:47 PM
Takpe nama tu aku dah bagi untuk my future son
Quote imanjannah 5-3-2021 03:48 PM
alolo so shomel
Quote MsKathryn 5-3-2021 03:48 PM
Comel

Lihat semua komen(221)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top