Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ramai Ucap Tahniah Sebab Sangka Hamil, Yuna Terus Padam Gambar

12-4-2021 04:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 81

Disebabkan satu gambar kecoh jadinya. Ramai yang sangka Yuna hamil sebab nampak bahagian perutnya yang sedikit berisi.

Disebabkan tak nak ramai lagi salah faham, Yina kata dia masih belum ada rezeki menimang anak dan meminta peminat terus mendoakannya.

Foto: IG


"Saya terpaksa muat naik lagi sekali gambar ini disebabkan komen-komen salah faham anda.

"Saya tidak hamil, itu hanya lunch tummy (baru lepas makan), terus doakan saya, terima kasih," tulisnya di Instagram.




Penyanyi ini juga meminta agar netizen lebih sensitif dan tidak meninggalkan komen yang boleh menimbulkan rasa kurang senang mana-mana pihak.

Yuna kata komen bergitu hanya akan menggores hati seseorang yang sedang berusaha untuk hamil.

"Saya harap anda mungkin boleh elak daripada meninggalkan komen seperti 'omg tahniah!!' tanpa mendapat sebarang kepastian daripada gambar yang dimuat naik oleh seseorang itu.





"Komen itu mungkin kedengaran sensitif untuk mereka yang sedang mencuba (untuk mendapatkan anak), mereka yang masih merancang atau mana-mana pihak yang belum lagi bersedia untuk menimang cahaya mata."

Yuna berkahwin dengan Adam Sinclair pada 26 Januari 2018 di Bentong, Pahang. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 81
Komen

Previous : Fasha Sandha Sambut Birthday Rayfal Bersama Bekas Mentua

Next       : Suami Serina Disiasat Polis

Komen Terbaru

Quote haifawehbe 18-4-2021 05:15 AM
sejak sheols jadi retis hollywood makin kuat sentap. dulu dok msia relax jer sheols ni..

Lain-lain Komen

Quote Brunes 12-4-2021 04:45 PM
aww.. i feel bad for yuna.. mudah2an yuna akan dimurahkan rezeki untuk mendapatkan zuriat
Quote nazzse 12-4-2021 05:26 PM
Buka je lah tudung tu.. Rimas tengok
Quote fadz84 12-4-2021 05:59 PM
Yuna nmpk makin kepam plk ngn fesyen skarf tu..
Quote gekkou 12-4-2021 06:09 PM
gambar last tu nampak busuk
tapi respect sebab sheols confident dengan diri sendiri
anyway, bab orang ucap tahniah walaupun salah faham
anggap lah doa dan orang pun nak meraikan benda baik
daripada dikata 'padan muka'
kita lebih suka mendengar ucapan 'tahniah'
Quote makadek 12-4-2021 06:13 PM
Nampak berusia dia nk jd cam nigga mix eh
Quote September14 12-4-2021 06:14 PM
Huduh la fesyen dia....
Quote dua_chzy 12-4-2021 06:18 PM
Ni barulah fesyen icon.
Quote SalenaGomez 12-4-2021 06:23 PM
Sure dia happy bgn hubby dia kan...sbb BCL pon sayang gila ngn ashraf sinclair...
Quote anony-mous 12-4-2021 06:30 PM
gekkou replied at 12-4-2021 06:09 PM
gambar last tu nampak busuk
tapi respect sebab sheols confident dengan diri sendiri
anyway, bab or ...

I suka sheol , dah jd retis intenational n bertahun2 pegang title retis pon kuat sentap lg. I know it sensitive but those comments “congrats” just happy for her. Nak sentap2 pulak siap pesan klo xpasti xpyh nk ucap tahniah. Xde mood aku nk doakan org sebegini
Quote MatDeghem 12-4-2021 06:35 PM
Muka melayu kampung bila di baratkan memang buruks...

Quote mrsamz 12-4-2021 06:44 PM
Yuna kene kurangkan sentap2 ni..u dah level international patutnya lebih konfiden dan tak perlu rasa insecure dgn local netizen yg suka bash kamu dgn paras rupa kamu tu..u dah ada style, dah ada bakat..lagu2 semua sesuai dgn tune international level..nak apa lagi? Abaikan je local netizen yg tak pandang bakat uolls tu
Quote KBW2 12-4-2021 06:46 PM
Lohhh sentapan jua, entah pape bebudak beruk woke ni. Hidup dalam hutan belantaralah sikit-sikit triggered.
Quote missyL 12-4-2021 07:03 PM
I rase nowadays die makin kuat sentap..
Huu
Quote mizzmimi 12-4-2021 07:06 PM
Siap delete pic & reupload hahaha.. Tak sudah2 sentap dia ni..
Quote Bumbu 12-4-2021 07:14 PM
Bgtau la perut buncit je
Quote Suchi 12-4-2021 07:15 PM
Tak macam perut org ngandung pun, org ngandung ni biasa ketet membesar dulu.

Pastu muka nampak penuh je.
Quote purplelilac 12-4-2021 07:18 PM
anony-mous replied at 12-4-2021 06:30 PM
I suka sheol , dah jd retis intenational n bertahun2 pegang title retis pon kuat sentap lg. I know ...

I pon x fhm knp nak sentap. Org cakap congrats je pon. Reply jela x preggy.
Quote Orix 12-4-2021 07:21 PM
gambar yg mana ???
Quote sigur/ros 12-4-2021 07:25 PM
org kita punnnn satu hal jugekkk, kalu bab ngandung2 ni nombor wahidddd. yihh sgt hokey. biarlahhh org tu announce sendrikkk sheolsss ngandung ker hapeeee. kalu chuolsss rasa sheolss ngandung punnn, sheolss tk announce, maybe sheolss  nk senyap2 jer keeee, sbb masih awal lg kandungannn sheolsss. kecoh nauu nak congrats, congratssss. LIKE saja tk buleyyy kerr ? gituhh tetiba bekap yuna.

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top