Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Cef Wan Terpaksa Telan Pil Tidur Kerana Serina

13-4-2021 06:00 AM|Oleh: LilRose| Komen: 146

Masih hangat memperkatakan tentang perkahwinan anaknya, Cef Wan dalam hantaran terbarunya mendedahkan dia terpaksa menelan pil tidur akibat stres dek ulah anaknya itu.


Kredit foto: IG

Dia yang berkongsi beberapa gambar sedang menjalani beberapa pemeriksaan kesihatan kesal apabila Serina seolah-olah menyalahkannya kerana berasa dirinya dimalukan dengan beberapa kenyataan Cef Wan di Instagram sejak beberapa hari ini.  


Kredit foto: IG

"Yang netizen tak tahu hujung pangkal pulak maki hamun kita tak tentu pasal mahupun semua kawan mereka yang menyokong perbuatan mereka.

"Semalam isteri tua mengaku mereka kahwin sebelum dia diceraikan. Kantoi lagi.



"Biarlah orang tahu cerita sejujurnya agar bapak kau ni tak jadi mangsa dimaki hamun orang. Berani kerana benar Rina," tulisnya.





Cef Wan juga berkata dia mungkin boleh terkena serangan jantung kerana berasa tercekik dengan situasi dialaminya sekarang, apatah lagi selepas membaca komen netizen.



Sebak juga bila Cef Wan kata Serina lebih mementingkan hatinya, suami dan keluarga mentua. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 146
Komen

Previous : Puasa Baru Sehari, Iman Troye Dah Nyanyi Lagu Raya

Next       : "Setiap Orang Melalui Fasa Ujian Berlainan" - Nonny Nadirah Mohon Maaf

Komen Terbaru

Quote stania83 18-4-2021 12:47 PM
kagumnya dgn health condition chefwan..dgn duit yg banyak, merantau selruh dunia, chef pulak tu tapi sihat...camne dia jaga makannnn/ maybe in the gene kan..

Lain-lain Komen

Quote doubleA 13-4-2021 06:16 AM
Walaupun boleh sambung benang sedia ada, nak komen juga. Bebalnya serena. Korang laki bini yg bebal cari penyakit, salahkan org lain pulak. Kalau kena tatatertib pun salah korang laki bini aniaya pompuan lain. Nak tengok bapak kojol baru insaf ke. Aib konon, sapa yg garit upload gambar kawen tak menyabo nak nikoh?
Quote sarah82 13-4-2021 06:34 AM
Malas aku nak kesian kat rentua attention seeker ni.. Baik aku bunuh zombie.. Kurang sikit la risiko pahala posa aku hari ni kempis
Quote krustykrab 13-4-2021 06:53 AM
Over naww gambo tu
Quote ekmal_sorrow 13-4-2021 06:55 AM
pegi mam la org tua ni.
dia dah xde nanti, xde sapa akan cakap baik2 pasal toxic ass hat ni
Quote krustykrab 13-4-2021 06:59 AM
doubleA replied at 13-4-2021 06:16 AM
Walaupun boleh sambung benang sedia ada, nak komen juga. Bebalnya serena. Korang laki bini yg bebal  ...

Cash la kan...ko pompuan ko jgk yg hancurkn hidup seorg pompuan serina..dan skrg tuhan bg cash kat ko lakibini...papa kan byk duit, ko mintak la sedekah dgn papa bila laki ko jobless nnt..
Quote annadonna 13-4-2021 07:49 AM
Org tua main social media gitulah. Dlm pada merempan nak mati heart attack caption semua sepanjang titian siratul mustaqim. Sejauh aku tak sokong serina menipu, sejauh tu jugak aku tak sokong orang tua mengaibkan anak. Lepas tu play victim perasan diri selebriti tersohor kena explain semua kisah keluarganya pada dunia. Who cares? Socmed ni tempat org feed jiwa masing2. Takdak masa aih nak empathy especially kalau ko tau di semua syiling ada dua muka.
Quote adeqbun 13-4-2021 08:08 AM
sarah82 replied at 13-4-2021 06:34 AM
Malas aku nak kesian kat rentua attention seeker ni.. Baik aku bunuh zombie.. Kurang sikit la risiko ...

kenapa ai xkesian kat cepone ni ye..btol la serina dah salah..diam2 sndri marah membebel la 4 bln pon..kenapa berjela2 post berkajang2 karangan nak explain betapa teruknya anak menantu die tu..xpsl anak ko kene tggung laki die sbb kalau kene tindakan tatatertib nnt..ntah la..memula mmg serina wajar dikecam..tp ptt la die mcm tu kot..bapaknye saiko teruk
Quote imanjannah 13-4-2021 08:09 AM
kesian tgok chef wan, cuma gambar tu kelaka... hihi..
Quote Kancilkering 13-4-2021 08:16 AM
cep one nih cerita kat doktor bebel bebel...memang tu lah dia...doktor tu pun layankan aje....cep one check up
bukan bayar pakai daun.....

moga cep one sihat sebab nak terus jaga emak dia....
Quote sarah82 13-4-2021 08:20 AM
adeqbun replied at 13-4-2021 08:08 AM
kenapa ai xkesian kat cepone ni ye..btol la serina dah salah..diam2 sndri marah membebel la 4 bln  ...

Mmg tak kesian.. Sorry la.. Apa yg dia dpt skrg aoa yg dia selalu aibkan sendiri..
Quote adeqbun 13-4-2021 08:30 AM
sarah82 replied at 13-4-2021 08:20 AM
Mmg tak kesian.. Sorry la.. Apa yg dia dpt skrg aoa yg dia selalu aibkan sendiri..

kdg2 leh relate tindakan2 bodo anak die tu punca drpd mana..
Quote sarah82 13-4-2021 08:34 AM
adeqbun replied at 13-4-2021 08:30 AM
kdg2 leh relate tindakan2 bodo anak die tu punca drpd mana..

Yap.. Punca dari dia sendiri.. Dia sendiri tunjuk contoh yg tak ok...
Quote laksmanabentan 13-4-2021 08:40 AM
adddoiii.... baru fefelinng nak beraya kat penthouse tahun nih... boleh tak nih?? adeehhh...

baru fefeling nak bawa mak pak lepak2 kat penthouse.. tak kesampaian ker camna nih...

baru nak fefeeelinngg bergambor dengan artiss, wowwww mesti heboh la kalau kengkawan tahu kawin dengan artis tu....

Quote adeqbun 13-4-2021 08:42 AM
sarah82 replied at 13-4-2021 08:34 AM
Yap.. Punca dari dia sendiri.. Dia sendiri tunjuk contoh yg tak ok...

tp serina ni pon tonggong...jantan tu not worth it lgsung la utk die..nak mencaras pon biar berbaloi..sweet talker sgt ke abg puhlis tu..
Quote sarah82 13-4-2021 08:43 AM
adeqbun replied at 13-4-2021 08:42 AM
tp serina ni pon tonggong...jantan tu not worth it lgsung la utk die..nak mencaras pon biar berbal ...

Depa berdua saling melengkapi gitu.. Tgk la.. Tahun depan ada la drama dari kisah nikah diam2 ni.. Hahaha.
Quote KIM.K 13-4-2021 08:44 AM
Chef..chef buat la taubat nasuha. Buang la benda2 maksiat tu. Dosa yang tak minta ampun tu mmg berat angkut di pundak
Quote KIM.K 13-4-2021 08:47 AM
adeqbun replied at 13-4-2021 08:42 AM
tp serina ni pon tonggong...jantan tu not worth it lgsung la utk die..nak mencaras pon biar berbal ...

Mak aku siap cakap jagan la berlaki polis gaji kecik nanti kau buli dia..serina ni boleh sangap batang pulis..classy lagi mak aku tu.
Aku syak laki dia sweet talker dan biasa makan luar. Ada rupa, ada degree ada imuniti..lupa diri la
Quote adeqbun 13-4-2021 08:47 AM
sarah82 replied at 13-4-2021 08:43 AM
Depa berdua saling melengkapi gitu.. Tgk la.. Tahun depan ada la drama dari kisah nikah diam2 ni.. ...

haha menjwb la aidid tu kat unit tatatertib..unit beruniporm ni ingat senang ke nak menikah lg 1
Quote sarah82 13-4-2021 08:50 AM
adeqbun replied at 13-4-2021 08:47 AM
haha menjwb la aidid tu kat unit tatatertib..unit beruniporm ni ingat senang ke nak menikah lg 1

Bukan senang.. Pokcik pristine pernah citer sbb dia mohon poligami dan dibenarkan... Dia tak naik pangkat juga for few years kot.. Iols dah lupa... Jadi mmg bersiap sedia la serina tanggung bewak hidup.

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top